Rally Hírek - Lesz még dolgunk, de jó az irány!

   

   

  Fodor Krisztián, a jobb 1-ben Getz András segédletével tesztelte a Speed Rally Team frissen épített versenygépét, a Ford Puma-t az FRT januári futamán.

  Rally Hírek - Valami elkezdődött!

  Gerevich Dominik harmadik helyet ért el Papp Gyuri navigálásával a decemberi FRT.HU Kupán.

  Rally Hírek - Az első méterek

   

  Üde színfoltnak szánja a Speed Rally Team csapata az amatőr versenyek színterén ezt az autót, ami nem más, mint egy Ford Puma.

  Rally Hírek - Újabb abszolút győzelem!  Nagyon okos, higgadt és taktikus versenyzéssel szerezte meg Klausz Kristóf-Csányi Botond páros a 23. Taxi4 Mikulás Rallye győzelmét, ezzel megduplázva eddigi összetett győzelmeik számát.

  Rally Hírek - Földön, vízen, levegőben!

   

  Önfeledt autózást szeretett volna Juhász Racing versenyzőpárosa a 23. Mikulás Ralin. Nézzük, meg hogy miként sikerült nekik.

  Rally Hírek - R5-el koronázzuk meg az idei évet

   

  Aligha sikerülhetett volna jobban Csomós Mixi és Nagy Attila idei évada, hiszen a Peugeot 208 R2-jükkel a magyar bajnokságban három bajnoki címet gyűjtöttek be, amiket a Szilveszter Rallye-n egy kiváló Skodával készülnek megünnepelni.

  Rally Hírek - Csak önfeledt száguldás lesz

   

  A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi.

  Rally Hírek - Fogasy: Már csak egy kis fejfájás maradt

   

  Sikeresen felépült Fogasy Gergely és Berendi Dávid is a Nova Gorica Rallyn elszenvedett balesetből. Fogasy szerint már csak egy kis fejfájás maradt a hirtelen lassulásból, de félelemérzet nincs bennük.

  Rally Hírek - Csomós Mixi: Sok szakaszt nyertünk az ERC mezőnyében

  Csomós Mixi és Nagy Attila háromszoros bajnokként vágott neki a Rallye Hungary-nak, de Mádon, egy ártatlan szituációban kifogott rajtuk a fizika, így a remélt nagy siker helyett „csak” szenzációs részeredményeknek örülhettek a srácok.

  Rally Hírek - Peches, mégis bíztató Rallye Hungary ERC futam!

   

  Bár a Ritmus A.S.E. egyik támogatott versenyzője sem látta meg a célt, a főleg Vincze Ferkó által mutatott tempó azonban valamennyire kárpótol minket. 

  Rally Hírek - 2 év, 4 autó, 4 bajnoki cím

   

   

  November 8-10 között került megrendezésre a Rally Hungary 2019, amely nem kizárólag az ERC záró fordulója volt, hanem a magyar bajnokságé is.

  Rally Hírek - Bronzos siker a Mecsek Ralin

   

  Az 53. Mecsek Rallyn járt Pásztor Tamás navigátorával Kronome Ákos. Őt kérdezem a verseny után.

  Rally Hírek - Ezüstérem a 3-Städte ralin

   

  A Mitropa Rally abszolút hetedik helyét és az RC3 kategória második helyét szerezte meg a Juhász Csaba - Juhász Zsolt ralipáros a 3-Städte ralin.

  Rally Hírek - Csomós Mixi: Két bajnoki cím már meglett a Mecsekben

   

  Csomós Mixi és Nagy Attila már a Mecsek Rallye végén háromszoros bajnok lehetett volna, de egy számukra nem éppen ideális átlagidő miatt „csak” két fronton győzedelmeskedtek egyelőre.

  Rally Hírek - A célba érés a cél!

   

  Utolsó versenyéhez érkezik a hétvégén a Mitropa Rally Kupa. Csabával készült rövid beharangozót olvashatják.

  [12 3 4 5  >>  

  Belépés